Over mij

Joep in werkruimteMijn moeder liet me kiezen: 3 weken op vakantie óf een eigen klusschuur in onze achtertuin. Je raadt het al: het werd de klusschuur. Daar is mijn liefde voor techniek, hout en metaal begonnen. Ik heb toen voor de richting metaal gekozen.

Ik ben vele jaren werkzaam geweest als machinebouwer en gereedschapsmaker. Tussendoor heb ik de 4-jarige deeltijdopleiding goudsmeden gevolgd en heb nog steeds een grote passie voor dit vak. Daardoor heb ik ook het fijne werk goed onder de knie gekregen en vooral veel oog voor detail ontwikkeld.

Naast mijn werk in de metaalbranche heb ik diverse meubels ontworpen en gebouwd in mijn eigen werkplaats in Rotterdam centrum. Daar is mijn liefde voor het meubelmakersvak steeds meer gegroeid.

Ik werk zeer secuur en met mijn vele jaren ervaring in uiteenlopende richtingen heb ik veel materiaalkennis opgedaan.  Ik kan mijn creativiteit de vrije loop geven om een prachtig meubel voor jou te ontwerpen en realiseren, in zowel staal als hout en vele andere materialen.  Niets is mij te gek! Interesse in één van de meubels op mijn website, of heb je zelf een wens of idee? Neem contact met mij op.