Reviews van Joep Slooten Meubels

Hieronder vind je reviews van diverse meubels. De reviews van het aanbrengen van trapstrips vind je op de specifieke pagina daarover. Kijk ook op facebook.com/joepslooten voor foto’s van recent afgeronde projecten.

 

TV meubel en badkamermeubels

1-3-2022 – Sjaak van der Linde
Joep heeft al onze kasten gemaakt en verfraaid. Naast dat Joep een vakman is, is hij prettig in de samenwerking, meedenkend en gewoon een hele leuke, creatieve en kundige vent!

Bekijk hier foto’s van het wandmeubel.


TV-hifi meubel

11-3-2021 – Bjarne Mulder
Zeer tevreden met ons TV-meubel. Echt een vakman. Staat open voor alle ideeën en denkt zelf actief mee. Product is van zeer hoogwaardige kwaliteit en werkelijk niks op aan te merken. Levertijd afhankelijk van aantal lopende projecten, maar voor ons zo’n 2 maanden.

Bekijk hier de foto’s van dit TV-Hifi meubel.


Vinylrek van massief noten

19-03-2020 – Han
Joep, dank voor het vervaardigen van dit prachtige vinyl rek.
Subliem vakmanschap! Ook een compliment voor de wijze van het inspelen op de wensen en aanpassingen tijden het hele proces.

Bekijk hier de foto’s.


Kledingkast en bureau

21-11-2019 – Gert van Duren
Joep heeft voor mij 3 kasten gemaakt, strakke uitvoering, precies zoals gevraagd en met fraaie details. Vakwerk.


Massief eiken inbouwkast

29-09-2019 – Mihan en Serdar
We zijn ontzettend blij met onze kast, het is werkelijk een kunstwerkje geworden. We hebben precies gekregen wat we wilde, en zelfs meer. Je bent geduldig, open en duidelijk en we vonden de samenwerking erg fijn.

Bekijk de foto’s van de eiken kast.


Eiken bureaublad maken

28-05-2019 – Eric Doppert
Erg tevreden over deze vakman. Heeft goed werk geleverd, precies volgens afspraak.

Bekijk de foto’s op Facebook.


Nieuwe keukenkast-frontjes monteren

01-05-2019 – Erik Trapman
Goede ervaring met Joep, sympathieke kerel en heeft zijn gereedschap onder controle. Werkt secuur, en overziet ook het hele plaatje.


Eettafel upgraden

4-2-2018 – Marloes en Hugo
Een bijzondere eettafel naar onze smaak konden wij niet vinden dus vroegen wij Joep om onze familietafel aan te pakken: de bestaande was te smal en te gewoontjes. Joep heeft de klus fantastisch geklaard: het ontwerp in goed overleg en de service en uitvoering technisch voortreffelijk. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe tafel!

Bekijk de foto’s van deze tafel.


Timmerwerk: eiken elementen in RVS spoeltafel

13-11-2017 – Victor Simoncelli
Joep is een vakman. Wij wilden wat strak timmerwerk in onze RVS keuken en Joep heeft precies geleverd wat we vroegen. We raden hem zeker aan.


Bureau met ledverlichting en eiken lambrisering

1 oktober 2017 – Rogier Veraart

We zijn zeer tevreden met het werk dat Joep heeft afgeleverd. Hij werkt netjes, op tijd en denkt actief mee voor en tijdens het montageproces waardoor het geheel er prachtig uit ziet.
De volgende timmerklussen in ons huis laten we ook door Joep uitvoeren.


Aan de achterkant van lage keukenkasten moet een houten achterwand…

7 mei 2017 – Jan van Beek – 5 van 5 sterren

We zijn erg tevreden over Joep. Er zijn goede afspraken te maken en wanneer er onverhoopt iets tussenkomt, dan brengt hij je tijdig op de hoogte en stemt het vervolg met je af. Een voorbeeld: de grote plaat multiplex bleek toch niet door ons smalle trapgat te kunnen. Joep verontschuldigde zich en regelde zelf wat mensen om te helpen bij het naar boven takelen via het raam.
Verder besteedt hij veel aandacht aan de details. Het is vooral de prettige communicatie en zijn vakmanschap die voor ons de doorslag gaven om een review als deze te schrijven.

Bekijk de leuke details van deze keukenkast (video 1 en video 2).


TV achterwand maken

11 april 2017 – Richard Bakker – 5 van 5 sterren

Alles uitgevoerd volgens afspraak en meer dan dat zelfs. TV wand vakkundig gemaakt en opgehangen. “After sales” ook goed verzorgd want kleine wijziging na montage van de wand bleek geen probleem. Kortom aan meubelmaker Joep Slooten kan zonder enige twijfel opdrachten worden verleend.

Bekijk de opdracht op werkspot.


Kinderbed maken

10 april 2017 – Evert Jan Heijnen en Stephanie Talbot

Joep Slooten heeft voor ons zoontje een prachtig bed gemaakt. Erg mooi hout, de kwaliteit en vakmanschap straalt er van af. We kijken nu uit naar de kast die hij voor ons gaat maken.


Reparen en afmaken inbouw boekenkast

2 maart 2017 – Lambert-Willem Manden – 5 van 5 sterren

Joep heeft in ons huis een oude en beschadigde (inbouw) boekenkast hersteld. Hij heeft enorm mee gedacht in een oplossing en onze wensen perfect vertaald naar een resultaat. Zeer flexibel, behulpzaam en bekwaam!!


Keukendeurtjes en ladefronten vervangen voor berken multiplex

2 feb. 2017 – Irene Kraak – 4,5 van 5 sterren

Joep heeft met ons meegedacht om een mooie en goede oplossing te vinden voor onze keukenkastjes . Na het opmeten en maken van de deurtjes ging het plaatsen als een zonnetje. Hij werkt nauwkeurig en netjes.

Bron: werkspot


Reviews van lasklussen

Reparatie lounge stoelen

13-06-2020 – Renate
Mijn Mies van der Rohe lounge stoelen moesten worden gerepareerd. Gelukkig vond ik Joep. Hij heeft de RVS-verbindingen opnieuw gelast en de drukknopen gerepareerd. Joep heeft de stoelen ’s ochtends opgehaald, en na vakkundige reparatie dezelfde dag weer teruggebracht. Enkele kwaliteiten van Joep: betrouwbaar, vakkundig en serieus. Ik beveel hem daarom van harte aan.


RVS vloerluik

25-09-2019 – Jeremy Timmer
Voor dit RVS luik met glasplaat van ruim 70 kg is een prachtig staaltje vakmanschap neergezet. Eerste keer dat ik een dergelijke klus heb laten doen, maar met kennis en ervaring van Joep volledig zonder zorgen.

Bekijk de foto’s van het luik.


Kledingrekken voor inloopkast lassen

27-11-2018 – Elizangela Pinto
Joep heeft een aantal [metalen] kledingrekken voor mij gemaakt en top werk afgeleverd. Een vereiste was dat ze zeer stevig moesten zijn i.v.m. de vele kledingstukken. En dat zijn ze zeker! Joep denkt goed mee en komt zijn afspraken na. Kortom, ik raad Joep ten zeerste aan.


Stoel lassen

17-07-2018 – Dennis Olsthoorn
Joep is een vakman en dat straalt hij uit in zijn communicatie, voorkomen en zijn resultaten. Hij antwoord snel en komt met concrete voorstellen en afspraken. Het ontvangst is prima in orde en zijn werk is uitmuntend. Een vakman om in gedachten te houden voor toekomstige klussen.

Bekijk de opdracht op werkspot.


Onderstel tafelblad maken en tafelblad afwerken

27-06-2018 – Anne Crompvoets
Erg tevreden met mijn tafel! Joep levert mooi vakwerk. Zeker aan te raden.

Bekijk de foto’s op Facebook.


Tig-lasser voor oldtimer

12-06-2018 – Martin Tieman
Joep heeft mij geholpen met mijn project “Kever pickup”. Het ging om het TIG lassen van het verlaagde dak en dit is zeer netjes geworden. Ik kan weer wat van m’n check list afvinken, dus zeer tevreden!

Bekijk de opdracht op werkspot.


Lassen rek voor champagneglazen

24-10-2017 – Peter Hazenberg van club Le Grand
Joep heeft voor onze nieuwe club cq loungebar een mooie champagnerek gemaakt. Absoluut een pronkstuk. Joep heeft mij goed geholpen met inmeten en advies. Alles is te bewonderen in onze club Le Grand in Rotterdam.