Custom speakers met noten fineer

Deze speakers hebben een constructie van MDF-hout afgewerkt met Amerikaans notenhout. De strakke kasten hebben een druppelvorm. Dit is niet alleen om esthetische redenen, want een ronde vorm heeft voordeel ten opzichte van de klassieke rechthoekige luidsprekerkast. Door de afgeronde vorm staan de zijkanten niet recht tegenover elkaar. Hierdoor kunnen interne geluidsgolven niet constant weerkaatsen naar beide zijdes, wat ongewenste resonanties veroorzaakt. Ook aan de buitenzijde heeft de druppelvorm voordelen, doordat de ronde vorm de ongewenste geluidsgolven sneller “uitdooft” .Want er zijn altijd verstoringen in de meeste luisterruimtes. Tenzij je alle muren volplakt met eierdozen of gluidsisolatie, zodat alle geluidsgolven direct uitgedoofd worden. Niet realistisch dus. Aan de binnenzijde heb ik de kast voorzien van 11 spanten, die de stijfheid van de kast vergroten.

De drivers zijn van SEAS. De afneembare roosters met speakerdoek zijn onzichtbaar bevestigd. Ik heb ze voorzien van sterke magneten, die ook onder het noten fineer zitten. Onder de kasten zit een natuurstenen voet om ongewenste trillingen naar de vloer te verminderen.

Ik maak deze speakers op maat naar wens. Lees verder over deze speakers of stuur me direct een mail of bel me (06 – 2444 9774) voor een vrijblijvende prijsopgave.

a capella aad aavik abeleton abitana absolue creations abyss headphones acap acapella acarian systems alon accuphase accustic arts b&w custom intall new media range b-sound bach bandridge bang & olufsen barco audio basis audio cambridge audio denon gauder acoustic